Brand op balkon woning Helper Westsingel snel onder controle

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op het balkon van een woning aan de Helper Westsingel heeft zaterdagmiddag korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De melding van de brand kwam rond 16.00 uur binnen waarop een tankautospuit en een hoogwerker naar de locatie werden gestuurd. “Het betrof een brandje op het balkon”, vertelt brandweerwoordvoerder Johan Bosklopper. “We hadden dit vuur snel onder controle en verdere schade is beperkt gebleven.” Volgens nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl hebben bewoners zelf een bluspoging gedaan. Ten Cate: “Brandweerlieden hebben daarna met een straal hogedruk een nacontrole gedaan.”

Wat er in de brand heeft gestaan is onbekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl