Suikerterrein zondag in het teken van Pinksteren-editie Suikermarkt

nieuws
Foto: Maartje van der Meulen

Op het voormalige suikerterrein bij EM2 vindt op Pinksterzondag de tweede editie van de Suikermarkt van dit jaar plaats.

De markt is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste waarde. Zondag presenteren zich ongeveer honderd standhouders. Er wordt pre-loved-kleding verkocht, maar ook interieurdecoratie, meubeltjes, vinyl en industrial design. Maar ook eten en drinken worden niet vergeten. Zo is er een foodplein te bezoeken waar onder andere foodtrucks met lekkere wraps, nacho’s, American pancakes, Indonesische hapjes en klassieke hamburgers met biovlees te vinden zijn.

Volgens de organisatie zorgt de combinatie van eten en drinken er voor dat er een echte festivalvibe ontstaat. Daarnaast is er muziek te horen en zijn er activiteiten voor de kinderen. Zo kunnen die zich laten schminken, kan er geflipperd worden en kan er slijm worden gemaakt. De Suikermarkt begint op Pinksterzondag om 11.00 uur. De deuren zijn tot 17.00 uur geopend. De entreekosten bedragen 3,50 euro. Kinderen tot twaalf jaar kunnen gratis naar binnen.