Personeel nachtwinkel Paterswoldseweg overmeestert overvaller

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een nachtwinkel aan de Paterswoldseweg is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen. Daarbij is de overvaller, een 40-jarige man uit Stad, gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

De overval vond plaats rond 02.00 uur. “Een overvaller is de winkel binnengedrongen”, vertelt Ten Cate. “Getuigen vertellen dat deze overvaller een vuurwapen bij zich had.” De politie laat zondag weten dat het ging om een nepwapen. Het personeel liet zich echter niet afschrikken en wist de overvaller te overmeesteren. Daarbij zijn er klappen uitgedeeld, waarbij zowel de overvaller als een medewerker van de winkel gewond raakten.

Hulpdiensten waren snel aanwezig. “De overvaller is gearresteerd en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De medewerker hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Daarbij is gesproken met verschillende medewerkers van de winkel.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl