Lycurgus strikt Robin Boekhoudt van landskampioen Dynamo voor twee seizoenen

nieuws
Robin Boekhoudt - Foto via Lycurgus

Samen Lycurgus heeft een contract gesloten met de 22-jarige Robin Boekhoudt. De middenman komt over van kersvers landskampioen Draisma Dynamo, de ploeg die afgelopen zondag de landstitel binnen wist te slepen.

Volgens Boekhoudt is de overstap naar Groningen bewust gemaakt, omdat de 2.05 meter lange middenman weg wilde uit zijn vertrouwde omgeving. Boekhoudt wilde weg uit Apeldoorn, om zo te wennen aan het spelen in een ander gebied en te groeien richting een verblijf bij een buitenlandse club. ‘Samen Lycurgus is voor mij daarom een mooie tussenstap’, aldus Boekhoudt.

Boekhoudt tekent voor twee jaar bij de Groningse volleybalclub. Coach Arjan Taaij is blij met zijn komst: “Robin is een zeer getalenteerde complete middenman die bij ons kiest voor een nieuwe omgeving om als persoon en speler de volgende stap te maken. Fijn om hem erbij te hebben.”