Weekendweer: droog en eerst vrij zacht, na zondag koeler

nieuws
Foto: Robert van der Veen - niekerknieuws.nl

Zaterdag is er veel bewolking, maar het blijft nagenoeg droog. Bij een zwakke zuidoostelijke wind wordt het ongeveer 9 graden. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar 5 graden.

Ook zondag blijft het waarschijnlijk droog en breekt af en toe de zon door. De wind draait naar het zuidwesten en neemt toe tot matig of vrij krachtig, De temperatuur loopt op tot 7 of 8 graden. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt.

Begin volgende week gaat de temperatuur verder omlaag, maar het blijft droog, er is af en toe zon en er staat weinig wind. Maandag wordt het 5 of 6 graden, met in de nacht lichte vorst, tussen -2 en -3 graden. Vanaf dinsdag overdag iets koeler.