Veel schade bij woningbrand Oosterparkwijk

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een woning aan de Zaagmuldersweg in de Oosterparkwijk heeft zondagochtend brand gewoed. Bij de brand raakte niemand gewond.

De melding van de brand kwam rond 09.10 uur binnen waarop een tankautospuit en een hoogwerker naar de locatie werden gestuurd. De brand woedde aan de achterkant van de woning. Terwijl brandweerlieden door middel van een binnenaanval het vuur onder controle brachten werden omliggende woningen in allerijl ontruimd. Korte tijd later was het vuur onder controle. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Buurtbewoners melden op straat dat ze een harde knal hebben gehoord waarna er direct brand uitbrak. De hulpdiensten kunnen dit verhaal niet bevestigen. Wel wordt er onderzoek gedaan in de woning.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl