Onderdoorgang viaduct Concourslaan gaat vrijdagavond weer open

nieuws
Concourslaan Google streetview

De onderdoorgang van het viaduct op de Concourslaan gaat vrijdagavond om 19.00 uur weer open voor fietsers en voetgangers.

Het viaduct was sinds begin januari afgesloten voor fietsers en voetgangers, omdat aannemerscombinatie Herepoort bezig was met de sloop van het oostelijke deel van het viaduct van de westelijke ringweg over de Concourslaan. De sloop is inmiddels klaar.

Fietsers en voetgangers kunnen vanaf vanavond weer onder het viaduct door. De ringweg-bouwer plaatst een fietscorridor bestaande uit steigerbuizen en stalen balken in het viaduct, waardoor fietsers veilig onder de werkzaamheden door kunnen.

Over de Concourslaan rijden tot het eind van dit jaar nog wel veel vrachtwagens. Daar moeten fietsers wel rekening mee blijven houden. De vrachtwagens mogen hier niet harder dan 15 km/uur. Ook vragen we onze chauffeurs extra goed op te letten vanwege de vele scholieren die hier fietsen.

Begin september beginnen de werkzaamheden aan de westzijde. Dan zal de fietsverbinding bij de Concourslaan opnieuw enige tijd worden afgesloten.