Omwonenden waterkelder Julianaplein moeten maandag rekening houden met geluidsoverlast en trillingen

nieuws
Foto: Rijkswaterstaat via Aanpak Ring-Zuid

Bewoners aan de oostzijde van het Hoornsediep, ter hoogte van de Julianaflat, moeten komende maandag rekening houden met mogelijke geluidsoverlast en trillingen.

Daarvoor waarschuwt Aanpak Ring Zuid donderdagavond.

Aannemerscombinatie Herepoort gaat maandag een aantal tijdelijke damwandplanten uit de grond trillen, die zijn gebruikt bij de aanleg van de waterkelder voor het nieuwe Julianaplein. Het beton voor deze kelder is inmiddels hard genoeg en daarom zijn de damwandplanken niet meer nodig.

Omwonenden moeten maandag van 7.00 uur tot uiterlijk 19.00 uur rekening houden met geluidsoverlast van metaal op metaal. Ook kan het uittrillen van de damwandplanken trillingen in de omgeving veroorzaken.