Asfaltreparaties tussen Hoogkerk en Julianaplein zijn eerder klaar, weg blijft komende nachten open

nieuws

De nachtelijke afsluitingen van de A7 tussen Hoogkerk en Groningen voor vannacht (donderdag op vrijdag) is niet meer nodig. De reparaties aan het asfalt zijn eerder klaar dan gepland.

De afgelopen nachten verrichtte aannemerscombinatie Herepoort reparaties aan het asfalt op het traject. Daarvoor werd de A7 op verschillende wegvakken afgesloten en moest het verkeer omrijden via verschillende routes.

Voor de nacht van donderdag op vrijdag stond de laatste reparatie op het programma op de tijdelijke brug over het Noord-Willemskanaal. Deze reparatie is al uitgevoerd, dus hoeft de weg niet opnieuw dicht. Ook de afsluiting op de ‘reservenacht’ (van vrijdag op zaterdag) komt daarmee te vervallen.