VNN stimuleert de Groningers om een maand lang geen alcohol te drinken

De maand januari staat ook dit jaar weer in het teken van dry january. Verslavingszorg Noord-Nederland is hier erg blij mee en wil elke Groninger daarom stimuleren om mee te doen aan de ”Ik Pas” campagne. 

De ”Ik Pas” campagne is een campagne waarbij mensen gestimuleerd worden om 30 dagen geen alcohol te drinken. Een maand niet drinken heeft volgens preventiemedewerker Nathaly de Wind vele voordelen. ”Het zorgt er voor dat je lichaam wordt gereinigd, maar mensen slapen er ook beter van” verteld Nathaly de Wind.

De ”Ik Pas” campagne zorgt voor een extra houvast. ‘Op het moment dat je je namelijk inschrijft via de site krijg je allemaal tips en kan je in gesprek gaan met mensen om deze maand zo makkelijk mogelijk zonder alcohol door te komen.’