SP-leider Lilian Marijnissen komt met ‘De winst van eerlijk delen’-tour naar Groningen

nieuws
foto: Bob de Vries

SP-leider Lilian Marijnissen komt aanstaande vrijdag naar Groningen. Dit gebeurt in het kader van ‘De winst van eerlijk delen’-tour.

In De Puddingfabriek gaat Marijnissen in gesprek met Bram Douwes over haar recent verschenen boek ‘De winst van eerlijk delen’. In het gesprek zal het gaan over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Er zullen feiten en argumenten op tafel worden gelegd, maar ook wordt gezocht naar een antwoord waar Nederland de verkeerde afslag heeft genomen en hoe we de weg terug vinden. Singer-songwriter Niels Geusebroek, die bekend is van hits als Year of Summer en Take Your Time Girl, zorgt voor livemuziek.

De tour doet de komende periode verschillende steden aan. De avond in Groningen begint om 20.00 uur. Aanmelden voor de avond kan via deze website. De toegang is gratis.