Scooters en fietsen verwoest bij brand P+R Haren

nieuws
Foto: 112groningen.nl

Bij het P+R-terrein aan de Warmoltslaan in Haren heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag brand gewoed. Bij de brand zijn twee scooters en een aantal fietsen verwoest. Dat meldt de nieuwswebsite 112groningen.nl.

De melding van de brand kwam even na 04.00 uur binnen waarop een tankautospuit van de Harense brandweer naar het adres werd gestuurd. Een nieuwsfotograaf laat weten dat het om een forse buitenbrand ging: “Twee deelscooters zijn in de brand geraakt, en daarbij zijn ook een aantal fietsen flink beschadigd geraakt. Brandweerlieden hebben de brand onder controle gebracht.”

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie doet hier onderzoek naar. De brandweer kon na ongeveer dertig minuten terugkeren naar de kazerne.

Foto: 112groningen.nl
Foto: 112groningen.nl
Foto: 112groningen.nl
Foto: 112groningen.nl