Rein de Vries over OOG op ESNS: ”We hebben eigenlijk ons eigen festival”

Vandaag gaat Eurosonic Noorderslag van start. OOG Radio is er dit jaar ook bij, en wel vanuit Café De Burcht. Eén van de radio dj’s is Rein de Vries. Hij vertelde er in de OOG Ochtendshow meer over.

Na twee jaar mag OOG Radio weer los op ESNS. Net als alle medewerkers kijkt Rein de Vries hier ook naar uit.
Terugkijkend op de vorige edities op live locatie benoemt hij de geweldige sfeer die er hangt en dat juist dit het zo tof maakt om radio te maken op ESNS. ”We hebben eigenlijk ons eigen kleine festivalletje in een groot festival’,’ vertelt hij in de OOG Ochtendshow.

In Café de Burcht bevindt zich een speciale speelplek voor de artiesten, met ieder uur een andere artiest. Met  diverse studiogasten wordt het een feestelijk festijn, verwacht ook Rein de Vries. Hij zegt dat er dit jaar gigantisch veel aanmeldingen waren. Naast de radiocrew zal ook de tv-redactie aanwezig zijn, en wordt OOG geholpen door leerlingen van het Noorderpoort.

Beluister het fragment hieronder terug.