Woningoverval in Oosterparkwijk; politie zoekt naar verdachte (update)

nieuws
Foto: Patrick Wind (112 Groningen)

De politie is donderdagavond een zoekactie gestart, nadat aan de Langezijde in de Vogelbuurt van de Oosterparkwijk een woningoverval werd gepleegd.

Wat er precies is gebeurd in de woning, is niet duidelijk. Meerdere eenheden van de politie startten een zoekactie in de omgeving. Kort na het incident zette de politie ook Burgernet in, waarin wordt gevraagd uit te kijken naar een verdachte.

Het zou daarbij gaan om een donkere, kale man met een lang en stevig postuur. De verdachte droeg, ten tijde van het incident, een zwarte jas van het merk ‘Tommy Hilfiger’. De man zou na het incident zijn weggereden in een grijze auto.

De Burgernet-actie die werd opgezet om de verdachte op te sporen is inmiddels beëindigd. De zoektocht naar de verdachte gaat echter verder. Heeft u iets gezien rondom het tijdstip van het incident of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.