Politie op zoek naar getuigen vuurwerkincident Jozef Israëlsplein

nieuws
Foto: Wijkagent Siard Heidanus via Twitter (@WA_Korrewegwijk)

Wie weet meer over het vuurwerkincident op het Jozef Israëlsplein in Groningen?

Kort voor middernacht was hier een politieagent polshoogte aan het nemen bij een kleine brand. Hij was daar samen met een brandweermedewerker om de situatie te beoordelen. Er ontplofte vuurwerk vlak bij zijn been, waardoor de politieagent gewond raakte. De politieagent is met verwondingen naar de dokterspost gebracht.

De politie doet onderzoek naar dit incident. Heb je iets gezien of gehoord bij het Jozef Israëlsplein dat de politie kan helpen in het onderzoek? Stond je vlak voor middernacht op het Jozef Israëlsplein en heb je gezien wat hier precies gebeurde? Heb je videobeelden waar iets op te zien is? Of weet je iets waarmee je de politie kunt helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Tips doorgeven kan natuurlijk ook anoniem via 0800-6070. Vermeld hierbij het nummer 2023000032.

Deel dit artikel: