Paviljoen Aanpak Ring Zuid vrijdag en zaterdag gesloten

nieuws
Foto: Aanpak Ring-Zuid

Het informatiecentrum van Aanpak Ring Zuid aan de Muntinglaan is op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari dicht. Het uitkijkpunt naast het Paviljoen is wel gewoon geopend.

Het paviljoen is normaal gesproken geopend op donderdag- vrijdag- en zaterdagmiddag. Een blikvanger van het informatiecentrum is de maquette van het project. Die maquette is die dagen echter te zien op de open dagen van het Alfa-college.

Het Paviljoen is dé plek voor iedereen die meer wil weten over het project Aanpak Ring Zuid. Je vindt daar naast de maquette ook impressies van de nieuwe zuidelijke ringweg, films en animaties. Ook kun je daar vragen stellen aan de medewerkers en materialen bekijken. Het Paviljoen is ook het startpunt voor rondleidingen langs de bouw.
Het Paviljoen is normaal gesproken geopend op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag, steeds van 13.00 tot 17.00 uur.