Oosterparkwijk trapt nieuwe jaar af met rommelmarkt in wijkcentrum

nieuws
Foto: Ellen Beck

In de Oosterparkwijk wordt zaterdagmiddag een rommelmarkt gehouden. De markt is gratis te bezoeken.

De rommelmarkt wordt gehouden bij wijkcentrum Bij van Houten aan de Oliemuldersweg en is een initiatief van Duurzaam Oosterpark. “Tweedehands winkelen is altijd leuk”, laat de organisatie weten. “Het is een prachtige manier om producten te hergebruiken en wat leuks te doen op de zaterdagmiddag. Iedereen is van harte welkom om binnen te komen snuisteren en wellicht om mooie spullen voor leuke prijzen te scoren.”

De deuren gaan zaterdagmiddag open om 12.00 uur en de rommelmarkt duurt tot 16.00 uur. Ook vorig jaar werd een aantal rommelmarkten gehouden in het wijkcentrum. Deze edities konden iedere keer op veel belangstelling rekenen.