Kleding pimpen in De Hoogte: “Ik ben hier al acht weken mee bezig.”

In Buurt- en Speeltuinvereniging De Hoogte hebben kinderen hun eigen kledingstukken gepimpt met glitters en diamanten. Een initiatief van Mooie Wijken, die zich inzetten voor kinderen uit De Hoogte en Korrewegwijk.

Mooie Wijken heeft het project Kinderdromen Durven Doen opgezet waarbij kinderen uit de wijk hun eigen droom mogen indienen. “Wij willen samen met de kinderen activiteiten bedenken, zij zijn ten slotte de nieuwe generatie van deze wijken.” Aldus Leanna van Dijken van Kinderdromen Durven Doen.

Één van die dromen was een modeshow met eigen ontworpen kleding. Acht dinsdagmiddagen lang hebben verschillende kinderen hun eigen kleding kunnen pimpen met diamanten, glitters, verf en nog veel meer. Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zover: de modeshow. De modeshow is ook in BSV De Hoogte.