Kerstplaza een groot succes: “Ik ben wel een beetje misselijk”

Het publiek weet Kerstplaza in MartiniPlaza na twee jaar van afwezigheid vanwege corona als vanouds te vinden. Volgens de organisatie passeerden in het openingsweekend al ruim 12 duizend bezoekers de poorten.

Organisator Arnold Por zegt dat dit komt door de naamsbekendheid van deze grootste indoorkermis van ons land: “Kerstplaza is een familieuitje dat voor velen decennialang een traditie is.” In MartinPlaza staat opnieuw een groot aantal attracties, zoals een spookhuis, een zweefmolen van 15 meter hoog en een achtbaan. Verder zijn er kermiskramen, waaronder een schiettent, snackstalletjes en een wintermarkt met kleding en etenswaren.

Kinderen en volwassenen betalen 17 euro entree. Mensen met een stadjerspas betalen 6 euro. De toegangskaart geeft recht op één bezoek aan alle attracties en shows. Een herhaalkaart voor een tweede bezoek kost 3 euro.

Kerstplaza is t/m 8 januari te bezoeken, dagelijks van 11 tot 19 uur, behalve op Oudejaarsdag (gesloten) en Nieuwjaarsdag (van 12 tot 19 uur).