Geldbedrag radiomarathon Veronica Bar overhandigd aan KiKa

nieuws
Foto: Veronica Bar

Het geldbedrag van ruim 8.000 euro, dat in de laatste week van december werd opgehaald met een radiomarathon in de Veronica Bar, is dinsdag overhandigd aan KiKa.

In de laatste dagen van het jaar verzorgde radiozender Esperando een marathon vanuit het café. Daarbij konden er tegen betaling verzoekplaatjes worden aangevraagd, en traden artiesten op in het café. Met de actie werd uiteindelijk ruim 8.000 euro opgehaald. “Vandaag hebben we alle donaties, die we binnen hebben gekregen voor KiKa, overhandigd aan de organisatie. Dit vond plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam waar de stichting is gevestigd”, laat het café op sociale media weten.

Het was voor het eerst dat de Veronica Bar samenwerkte met Radio Esperando. Eerder liet men al weten dat de samenwerking erg goed is bevallen en dat men zich oriënteert om het evenement in december een vervolg te geven. Ook dan wil men geld in gaan zamelen voor het goede doel, waarbij het op dit moment nog onbekend is welk doel dit is.

Verslaggever Wouter Holsappel maakte een reportage over de radiomarathon: