Extra vluchten en bestemmingen op Eelde tijdens zomerseizoen

nieuws
Foto Martin Nuver, 112groningen.nl

Tijdens het komende zomerseizoen (april t/m oktober 2023) plannen verschillende touroperators extra vluchten in vanaf Groningen Airport Eelde. Daarmee komen er ook twee nieuwe bestemmingen op het programma, met vluchten naar Rhodos (Griekenland) en Dalaman (Turkije).

Nadat TUI eerder deze maand al aankondigde extra vluchten naar Antalya uit te gaan voeren vanaf de noordelijke luchthaven, komt Corendon donderdagmiddag met een tweede vluchtdag in het zomerseizoen op de route tussen Groningen en Heraklion (Kreta). Ook nieuw in het aanbod van Corendon is dat zij in augustus 1 keer in de week vliegt naar Rhodos (Griekenland) en twee keer per week naar Dalaman (Turkije).

Reisorganisatie Sunweb keert deze zomer terug op Groningen Airport Eelde en vliegt in de herfstvakantie vanaf Eelde naar Antalya (Turkije), Bodrum (Turkije) en Rhodos (Griekenland) aan. Verder organiseert Sunair komende zomer voor een langere periode vluchten naar de Kanaaleilanden (Guernsey).

Groningen Airport Eelde is blij met deze uitbreiding, vertelt commercieel manager Jonas van Dorp: “We zien dat het aanbod groeit met de toenemende vraag naar regionaal vertrek. Mensen willen ontspannen, zonder lange wachtrijen op vakantie. Daarnaast zijn dit voor onze regio gewilde bestemmingen. We zijn daarom blij met deze uitbreiding in deze vakantieperioden en we blijven met onze partners werken aan meer!”