Energieklusbus zaterdag te vinden op Sabangplein

nieuws
Foto: Joris van Tweel

Deze maanden rijdt een Energieklusbus door de Groningse wijken en dorpen. Zaterdag is men te vinden op het Sabangplein in de Indische Buurt.

De Energieklusbus is een initiatief van Duurzaam Groningen en de woningcorporaties. Met de bus gaat men naar de mensen toe om hen te helpen bij het isoleren en verbeteren van hun woningen. Bij de bus geven medewerkers informatie, maar zijn er bijvoorbeeld ook energiebesparende maatregelen als radiatorfolie en tochtstrips te verkrijgen.

Woningcorporaties zijn ondertussen druk bezig om hun woningen te verduurzamen. Echter komt dat voor niet iedere huurder op tijd. Met de klusbus worden simpele oplossingen geboden die qua energierekening een groot verschil kunnen maken. Huurders die in aanmerking komen ontvangen een brief van hun woningcorporatie. Meer informatie over de Energieklusbus, en waar deze de komende periode is te vinden, vind je op deze website.