Dit voorjaar muzikale talentenjacht voor jongeren uit Haren

nieuws
Foto: Andreas Prietzel from FreeImages

Komend voorjaar organiseren de Culturele Raad Haren en een aantal Harense ondernemers (Ervaar Haren) de eerste editie van HarFest, een muzikale talentenjacht voor jongeren uit Haren en omstreken.

Muzikanten tussen de 15 en 25 jaar kunnen meedoen aan het evenement. Na een korte voorselectie worden er voorrondes gehouden in dorpshuizen rond het dorp. De beste acts gaan door naar de finale op 9 juni in de dorpskern van Haren.

Individuele acts, bands, of duo’s, singer-songwriters, hiphop, klassiek, americana, hardrock of thrash-metal, iedereen en alle stijlen zijn welkom. Jongeren uit Haren en omstreken kunnen zich tót 23 februari opgeven voor de muzikale talentenjacht. Aanmelden kan via deze link.