Automobilist schept fietser op Aweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Aweg is maandagavond een fietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur ter hoogte van de kruising met de Taco Mesdagstraat. “De bestuurder van de personenauto reed vanaf de Westerhaven richting het Hoendiep”, vertelt Ten Cate. “Op een gegeven moment kwam de fietser ineens de weg opschieten. Daarbij kon de bestuurder de fiets niet meer ontwijken waardoor een aanrijding het gevolg was.”

De fietser kwam ten val en liep een hoofdwond op. “Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld in de ziekenwagen. Daarna is de persoon voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.” De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Vanwege het ongeluk was de Aweg in de richting van het Hoendiep enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl