Automobilist rijdt scooterrijder aan op Gotenburgweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Gotenburgweg is zaterdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur ter hoogte van de kruising met de Kielerbocht. “De scooterrijder wilde de weg oversteken, maar is daarbij naar alle waarschijnlijkheid over het hoofd gezien door de automobilist”, vertelt Ten Cate. “Een aanrijding was daardoor het gevolg waarbij de scooterrijder ten val kwam.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Zij hebben het slachtoffer gecontroleerd in de ambulance. De persoon hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak. Beide voertuigen raakten licht beschadigd.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl