TikTok-psychologe Daisy Veenstra uit Groningen in weekblad Vriendin

oogochtendshow
Foto uit video: Miguel Restituyo (SPOT.TV)

Een ervaring rijker waar menig vrouw jaloers op is: dat je mag poseren in het blad Vriendin. Dat maakte TikTok-psychologe Daisy Veenstra uit Groningen mee.

Ze was al bij Johnny de Mol’s talkshow Half8, mocht aanschuiven bij De Vooravond, en is tafeldame bij Noord Vandaag. En afgelopen dinsdag was ze te gast in de OOG Ochtendshow. Daisy maakt filmpjes op social media, waarin ze psychologische thema’s voor jongeren in raps upload.

Opeens kreeg ze een emailtje van de BN’er redactie van het blad Vriendin. Met de vraag of ze interesse had in een interview waarin ze uitlegt wat ze allemaal doet op TikTok. ”Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen,” zegt ze. Sinds afgelopen dinsdag ligt het exemplaar in alle boekwinkels. Over de vraag wat het hoogtepunt was van 2022 hoeft Daisy niet lang na te denken. Ze is op 2 oktober namelijk ten huwelijk gevraagd. Dat deed haar toekomstige echtgenoot in het bijzijn van familie en vrienden. Ze verwacht samen met hem in 2024 in het huwelijksbootje te stappen.

Op 6 januari lanceert Daisy haar nieuwe EP die je tevens ook weer kunt horen op OOG Radio tijdens de Stadsplaat. Zelf is de gehele EP ook te streamen via alle bekende diensten. Bij Spotify kun je hem pre-safen. Dat betekent dat je een melding krijgt als de EP is gepubliceerd.

Dinsdag was ze te gast in de OOG Ochtendshow. Beluister hieronder het fragment.