Hartje Stad #9 – ‘Burgemeester slaat de plank mis met opmerking over pilletjesslikkers’

nieuws

In deze aflevering van de politieke podcast Hartje Stad gaat het weer over wat er allemaal op het Groningse Stadhuis gebeurd is de afgelopen periode. Onder andere de drugsproblematiek in de gemeente komt aan bod.

Marten Nauta (RTV Noord), Johan de Veer (DvhN) en Ecco van Oosterhout (OOG) praten onder andere over het debat over de hoeveelheid drugs die in het Groningse riool gevonden is, en de bijzonde uitspraken van burgemeester Koen Schuiling daarover. Hij noemde in de vergadering pillenslikkers mensen met een “zielig bestaan”.

Daarnaast gaat het over het vertrek van PvdA-raadslid Julian Bushoff naar Den Haag, de energietoeslag en de uitspraken van burgemeester Koen Schuiling over drugsgebruikers.

Hartje Stad kan je hieronder beluisteren of via Spotify afspelen. Of zoek je favoriete platform via https://pod.link/1607492503