Grofvuil3daagse Oosterparkwijk opnieuw succesvol

nieuws
Foto: WIJ Oosterpark

De jaarlijkse grofvuil3daagse in de Oosterparkwijk lijkt opnieuw een groot succes te worden. Dat meldt WIJ Oosterpark.

Afgelopen woensdag, dag twee van deze Grofvuil3daagse, zijn 6,5 zeecontainers gevuld met grofvuil. Dat is een record. De containers stonden die dag aan de Klaprooslaan. De actie is ooit opgestart omdat het afvoeren van grofvuil voor veel wijkbewoners een probleem is. Zij plaatsen daarom wordt regelmatig grofvuil naast ondergrondse containers. WIJ Oosterpark, de gemeente en een groep buurtbewoners zijn daarom met de actie begonnen. Dat zorgt jaarlijks voor zo’n vijftien volle zeecontainers.

De containers staan a.s. vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur aan het einde van de Hortensialaan. Daar kunnen wijkbewoners hun grofvuil kwijt.