Gratis kerstpakketten voor de ouders van leerlingen van basisschool de Ploeg

Kerst komt er bijna aan en dat merken de ouders van de leerlingen van OBS de Ploeg ook. Zij ontvangen namelijk een gratis kerstpakket van de school. 

Samen met het Jeugdeducatiefonds heeft de school de pakketten kunnen samenstellen. “Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen in deze tijden,” aldus directeur Marijke van der Meer. De pakketten zijn rijkelijk gevuld met onder andere afbakbroodjes, koffie, chocolade en borrelnootjes.

Niet alle ouders gaan het pakket zelf nuttigen. Sommige gezinnen die al meerdere kerstpakketten hebben, gaan dit pakket doneren aan een goed doel. Volgens Marijke is de actie een groot succes en gaat de school kijken hoe ze een soortgelijke actie volgend jaar kunnen opzetten.