Forum Groningen trekt vijf miljoen bezoekers

nieuws
Simon en Immy Mast, 5 miljoen bezoekers Forum Groningen

Forum Groningen is sinds dinsdagmiddag bezocht door meer dan vijf miljoen bezoekers.

Simon en Immy Mast uit Groningen werden daarom in de bloemen gezet. Het paar kwam naar het Forum om te genieten van het mooie uitzicht op het dak en om even wat te drinken. Ze waren zeer verrast dat zij de vijf miljoenste bezoekers waren.

Forum Groningen opende eind november 2019 de deuren. Het liep al meteen storm, maar de coronacrisis gooide roet in het eten qua bezoekers, omdat het gebouw enige tijd gedwongen op slot moest of slechts beperkt open mocht.

In Forum Groningen zitten onder meer bioscoopzalen, de bibliotheek en een museum. Daarnaast worden er diverse activiteiten in het gebouw georganiseerd.