FC Groningen speelt deze maand vijf oefenduels

sport
Foto via FC Groningen

De selectie van FC Groningen bereidt zich sinds 2 december voor op de tweede seizoenshelft. Deze maand worden vijf oefenduels gespeeld, waarvan twee in Spanje.

De selectie gaat vanaf woensdag 14 december acht dagen op trainingskamp nabij het Spaanse Murcia. Voor die tijd speelt de FC nog een oefenwedstrijd. Op vrijdag 9 december is SC Cambuur de tegenstander op Sportpark Corpus den Hoorn. Dit is een besloten wedstrijd waarbij geen publiek is toegestaan.

Het tweede oefenduel na het trainingskamp vindt plaats in Utrecht. Op vrijdag 23 december is FC Utrecht de tegenstander. Supporters van de FC zijn daar niet welkom. Een week later speelt FC Groningen tegen Almere City. Deze wedstrijd, eveneens op Sportpark Corpus den Hoorn, is niet besloten.

Tijdens het trainingskamp in Spanje speelt de FC op zaterdag 17 december tegen het Franse FC Metz, en op dinsdag 20 december tegen het Italiaanse Spezia Calcio 1906.

De competitie wordt op zondag 8 januari hervat, met een thuiswedstrijd tegen Excelsior.