Donar stelt Kevin Verhulst aan als assistent-coach

sport
Foto via Donar

Kevin Verhulst wordt de opvolger van Andrej Stimac als assistent-coach van Donar. De Belg tekende voor de rest van het seizoen, met een optie voor nog een jaar.

De 38-jarige Verhulst neemt de plek in die Stimac vervulde, totdat trainer Matthew Otten halverwege oktober de deur werd gewezen. Stimac schoof vervolgens door naar de rol van hoofdtrainer, waardoor de club op zoek moest naar een nieuwe assistent.

Verhulst verruilt Aalst voor Groningen. De Belg begon zijn trainerscarrière als jeugdcoach bij eredivisionist Okapi en klom binnen de club op tot assistent bij het eerste team. Het afgelopen jaar coachte hij een tweede divisieteam, naast zijn werk als leraar economie.

“Ik kijk alvast uit naar de samenwerking met de mensen van Donar”, aldus Verhulst. “Blij terug op het niveau te kunnen coachen en de hoofdcoach bij te staan.” Ook technisch directeur Pasalic is blij met de komst van Verhulst: “We hebben de best passende oplossing gevonden voor de functie. Donar heeft met zijn komst de technische staf voor dit seizoen weer compleet”.