Centrum van Haren verandert in kerstmarkt en paradijs voor kleine ‘zakkenrollers’

nieuws
Foto: Bmabergamo via Wikimedia Commons (CC 4.0 SA)

Het centrum van Haren staat het komend weekeinde volledig in het teken van de kerst. Het is wel uitkijken voor kleine zakkenrollers.

Rond de dorpskerk staan diverse standhouders met hun producten. Er is verder van alles te doen in het dorp. De dorpskerk is open voor bezoekers. In de Dickens Room wordt het verhaal van Ebenezer Scrooge, oftewel A Christmas Carol, verteld.

Zakkenrollers

Kinderen krijgen de kans om – net als Oliver Twist – te zakkenrollen in het centrum van Haren en de kleine kinderen kunnen zich vermaken in de nostalgische draaimolen. Bovendien komt op beide dagen een aantal keer de kerstman parade voorbij.

De kerstmarkt begint zaterdag om 11.00 uur en zondag om 12.00 uur. Om 17.00 uur sluit de markt.