Beijl en Weerkamp zestiende in Witte Huis Topcircuit

sport

De Groninger bridgers Ingmar Beijl en Hans Weerkamp zijn zestiende geworden in de tweede voorronde van het Witte Huis Topcircuit te Utrecht.

De Groningers haalden 23 imp’s in dit toernooi waaraan alleen paren uit de Meesterklasse en de Eerste Divisie mogen deelnemen. Hun beste spel was tegen De Bruyn en Ramer waar ze een vierharten contract maakten, dat aan de andere tafels een of twee down ging.

Er doen 62 paren mee in vier voorrondes. De beste zestien plaatsen zich voor de finale in Amsterdam op 4 en 5 maart, waar gestreden wordt om de eerste plaats van 5000 euro.

Voor Beijl en Weerkamp is er nog veel werk aan de winkel, want ze staan na twee voorrondes 33e. Dat geldt ook voor hun clubgenoten Rieks Mulder en Harm Everts die 36e staan en de stadjers Gerard van der Berg en Matthijs Meijer die in de achterhoede de 57e plaats bezetten.

Deel dit artikel: