Beelden van brandstichting Magnusstraat leveren acht tips op

nieuws

De beelden die de politie dinsdag heeft vrijgegeven van een brandstichting aan de Magnusstraat in Groningen, hebben inmiddels acht tips opgeleverd. Dat liet de politie woensdagmiddag weten.

De brandstichting vond op zondag 4 december plaatst. Bij de brand raakten vier auto’s en de voorgevels van twee woningen zwaar beschadigd. De bewoners konden dankzij een oplettende buurtbewoner de woningen op tijd verlaten. Desondanks raakte één bewoner gewond.

De dienst bedankt alle mensen die tips hebben aangedragen voor het meedenken. Andere tips en informatie over deze brandstichting blijven welkom. De politie roept dan ook op om de beelden nogmaals te delen. Mensen met meer informatie kunnen bellen met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.