Be Quick 1887 op de valreep langs hekkensluiter VKW

Foto Robin Hofstra. Be Quick 1887 - VKW

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag thuis op de valreep gewonnen van VKW uit Westerbork. Het werd 1-0 voor de Groningers.

Be Quick had het moeilijk met de hekkensluiter van de vierde divisie A. Voor de pauze raakte Geertjan Liewes namens Be Quick wel de paal.

Na rust voerden de Groningers het tempo op om de VKW defensie te slechten. Er kwamen kansen en ook een doelpunt, dat echter werd afgekeurd wegens buitenspel. In de laatste minuut maakte VKW hands in het strafschopgebied. Liewes schoot vanaf elf meter raak en zo hield Be Quick de drie punten toch  in eigen huis.

Be Quick blijft achtste in de vierde divisie met 24 punten uit 14 wedstrijden. Volgende week speelt Be Quick in Den Haag tegen de koploper HBS. Dat is de laatste wedstrijd voor de winterstop.