‘Zondag bewolking en regen, komende week kouder en vorstkansen’

nieuws
Foto: Joris van Tweel

Het wordt komende week langzaam kouder. Uiteindelijk zal de temperatuur overdag een paar graden boven het vriespunt uitkomen, en in de nacht is er kans op lichte vorst.

Zondag begint de dag met bewolking. Aanvankelijk is het droog, maar aan het einde van de ochtend of in het begin van de middag gaat het regenen. Het is waterkoud bij 6 of 7 graden. Er waait een koude en stevige wind uit het zuiden tot zuidoosten, rond windkracht 4. In de nacht van zondag op maandag blijft het regenen en verandert er aan de temperatuur niets. Ook maandag verloopt grijs waarbij er regelmatig regen valt. Het wordt dan 7 of 8 graden.

Op dinsdag wordt het 7 of 8 graden. Het is bewolkt en verspreid over de dag kan er een bui vallen. De wind is zwak en komt uit oostelijke richting. Op woensdag kan de zon zich laten zien, maar is ook een bui niet uit te sluiten. Met 4 graden als maximumtemperatuur is het dan al flink fris te noemen.