Studie van Campus Fryslân opnieuw beste bachelor van het land

nieuws

De studie Global Responsibility & Leadership (GRL) van Campus Fryslân is volgens de Keuzegids voor Universiteiten de beste bacheloropleiding van Nederland. De Campus maakt deel uit van de Rijksuniversiteit Groningen.

De keuzegids noemt de opleiding een ‘Top Degree Programme’. Met 97 van de 100 punten werd de studie dit jaar nog drie punten beter beoordeeld dan afgelopen jaar, toen de opleiding ook al als beste bachelor uit de bus kwam.

“Voor de tweede keer op rij erkend worden als de beste bacheloropleiding van Nederland is een bewijs van onze inzet om onszelf uit te blijven dagen en te blijven innoveren om state-of-the-art en kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden. Ik ben ongelooflijk trots op de hele UCF-gemeenschap”, zegt programmadirecteur dr. Indira van der Zande bij Omrop Fryslân.

GRL behaalde de hoogste score op het gebied van carrièrevoorbereiding, inhoud en toetsing. Dat gold ook voor de kwaliteit van de docenten en de studiesfeer. De beoordelingen zijn gebaseerd op evaluaties door studenten, gegevens uit de landelijke opleidingsdatabase Studiekeuze 123 en visitatierapporten van de Accreditatie Organisatie Nederland en Vlaanderen.