Oranje Nassau en trainer Erwin Heerlijn gaan nog jaar met elkaar door

sport
Foto Oranje Nassau. Erwin Heerlijn, trainer ON.

Voetbalvereniging Oranje Nassau heeft het contract met trainer Erwin Heerlijn met een jaar verlengd. Heerlijn gaat dan het zesde seizoen in bij de Groninger zaterdag eersteklasser.

“Erwin past uitstekend bij de cultuur en achtergrond van Oranje Nassau”, aldus Johan Lindemuller, voorzitter van de Technische Commissie van ON. “Hij is een uitgesproken voorstander van attractief, avontuurlijk en aanvallend voetbal en dat past goed bij ons. Bovendien willen veel voetballers op niveau uit de regio graag met hem samenwerken en daarmee draagt hij bij aan de aantrekkelijkheid van Oranje Nassau”.

“Het is erg fijn om vanuit de spelersgroep en de TC nog altijd het vertrouwen in een verdere samenwerking te voelen”, aldus de 37-jarige Heerlijn. “Na een teleurstellend seizoen, waarin ik veel geleerd heb, doen we er samen alles aan om dit seizoen een stuk hoger te eindigen”.

ON eindigde vorig seizoen als zevende in de eerste klasse. Momenteel staan de Groningers vierde.

ON praat nog met assistent-trainer Marshall Pourier en keeperstrainer Peter van der Sluis over het verlengen van hun contract.