Lycurgus speelt zes dagen eerder om Supercup

nieuws
Foto via Lycurgus

Samen Lycurgus en Draisma Dynamo hoeven de Supercup niet te betwisten op de laatste dag voor de kerstvakantie. De wedstrijd wordt zes dagen eerder gespeeld, op aandringen van beide ploegen.

De wedstrijd in Apeldoorn stond aanvankelijk voor vrijdagavond 23 december op het programma, maar is naar voren gehaald. Op dat moment zouden de twee ploegen al tegenover elkaar staan in een reguliere competitiewedstrijd in het Alfa-college Sportcentrum. De volleybalbond verschoof deze wedstrijd daarom naar 25 januari.

De wisseling in speeldata betekent dat de strijd om de Supercup de laatste wedstrijd is voor de ploeg van coach Arjan Taaij in dit volleybaljaar. Na de Supercup heeft de ploeg een week vakantie, waarna de training weer wordt opgepakt. Op zaterdag 7 januari wordt het seizoen hervat met een thuisduel tegen Numidia VC Limax.