Dancefeest in Martiniplaza zorgt voor woud aan deelscooters op Paterswoldseweg

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Mensen wiens route zondagmiddag via de Paterswoldseweg voerde hebben misschien gedacht dat alle deelscooters in Stad op één plek verzameld zijn. Sinds zaterdagavond staat ter hoogte van het kruispunt met de Leonard Springerlaan een woud aan scooters op de trottoirs geparkeerd. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het gaat om bezoekers van dancefeest Free Your Mind, dat zaterdagavond en in de nacht naar zondag in Martiniplaza werd gehouden. Zij kwamen massaal op deelscooters naar het evenementengebouw. Ondanks dat het dancefeest allang is afgelopen staan de scooters nog keurig te wachten. Kennelijk heeft men voor de terugreis naar huis gebruik gemaakt van een andere vorm van vervoer.

Ook op andere vlakken ging het feest niet onopgemerkt voorbij. Via sociale media kwamen er reacties binnen van mensen die geluidsoverlast ervoeren van het evenement. Michiel: “Waar komt die muziek en dat gedreun vandaan? Ik hoor het in De Meeuwen. Een hardcore- of technofeest?”

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: