Automobiliste raakt van de weg en ramt lantaarnpaal

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Meerweg bij Haren is zondagochtend een automobiliste van de weg geraakt. De vrouw raakte bij het ongeluk gewond.

Het eenzijdige ongeluk vond plaats rond 08.05 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster van de weg, ramde een lantaarnpaal en een verkeersbord en kwam enkele honderden meters verder tot stilstand. Volgens verschillende media lagen brokstukken van het voertuig verspreid over de weg. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer bekommerd, waarna deze met onbekende verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. De Meerweg was door het ongeluk enige tijd afgesloten.