WANTON brengt nieuwe single uit

oogochtendshow
Beeld: Bertkoster.nl

De Groningse band WANTON timmert flink aan de weg. Een van onze Groningse muziekmakers brengt een nieuwe single uit. Samen met zijn band WANTON bestormt Wim Beukema onze Stadsplaat playlist op OOG Radio regelmatig

Waar komt de naam WANTON vandaan?

Wim begon als singer-songwriter onder de naam WANTON. De naam WANTON is een samenvoeging van de geboorte namen van Wim (Willem-Antoon). Al snel groeide WANTON in het noorden uit tot een bekende frontman met een vaste formatie muzikanten.

Nieuwe single: HIER

‘Hier’ gaat over de plekken en/of de momenten waar jij als persoon het gelukkigste bent. Daar waar je even de mindere dingen kunt vergeten en even jezelf kunt zijn. Even in je eigen wereldje en genieten van de fijne dingen om je heen. Iedereen heeft wel eens een moment, waardoor de toekomst onzeker lijkt, of dat je daardoor juist andere keuzes maakt. Geniet van de momenten die je echt gelukkig maken. ‘’Want als ik hier ben, dan denk ik niet aan later.’’ Wim heeft ‘Hier’ samen geschreven met Thijs Vroegop, beter bekend als Tim Dawn, producer Wouter Vingerhoed en Lars Koehoorn.

Wim is tevreden met zijn vorige single ”Voordat Het Te Laat Is”. Hij vertelt in de OOG Ochtendshow dat de plaat op meerdere lijstjes op Spotify is toegevoegd en dat het zelfs te horen was op Radio 2. Over een nieuw album wil WANTON het nog niet hebben. ”Ik durf het niet te beloven maar op dit moment zijn we gewoon bezig met allemaal liedjes uitbrengen en wie weet vloeit daar wel een album uit voort” aldus Wim Beukema.

De nieuwe single is vanaf nu overal te streamen.

Luister hieronder het interview dat plaatsvond in de OOG Ochtendshow