Vernielingen bij Gerrit Krolbrug en Tennisvereniging Van Starkenborgh

nieuws
Foto via Gemeente Groningen

Baldadige jongeren hebben zondagnacht bij de Gerrit Krolbrug onder meer een scheepvaartsein in het Van Starkenborghkanaal gegooid. Dat meldt weblog Sikkom.

Een duikteam van Rijkswaterstaat was de dag erop bezig om het sein en een kabel uit het water te vissen. Volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat had de Provincie een melding binnengekregen van een schipper.

Sikkom meldt dat dezelfde groep jongeren die nacht vernielingen heeft aangericht bij Tennisverenging Van Starkenborgh. Rond kwart voor drie ’s nachts sloopten ze terrasmeubilair, gooiden stoelen en tafels op de gravelbaan en smeten stoelen op het dak van de kantine. Ook een aantal bloembakken moest het ontgelden. Op de website van Sikkom staan beelden van de vernielingen:  https://www.sikkom.nl.