Raam op bovenverdieping dreigt naar beneden te vallen

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

De Groninger brandweer moest zaterdagmiddag in actie komen aan de Westerhavenstraat voor een raam dat naar beneden dreigde te vallen. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

De melding van een mogelijke stormschade kwam rond 14.10 uur binnen bij de hulpdiensten waarop een hoogwerker naar het adres werd gestuurd. “Het raam hangt helemaal los en dreigt naar beneden te vallen”, beschrijft Wind de situatie. “Een deel van het kozijn is afgebroken waardoor het raam los is komen te hangen, en alleen nog steunt op een dakrand.”

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Brandweerlieden hebben de hoogwerker gepositioneerd, en hebben vervolgens het raam weggehaald.” Hoe het raam los kon komen is onbekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Vanwege het gevaar was de straat enige tijd afgesloten.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: