PKC’83 in absolute slotfase langs Drs. Vijfje in zaalvoetbalderby

PKC’83/Team Carré heeft vrijdagavond de zaalvoetbalderby in de eerste divisie C mannen met 3-2 gewonnen van Drs. Vijfje. De winnende treffer viel in de laatste minuut.

De studenten kwamen in de eigen struikhal op voorsprong door Max Snijders. PKC kwam vlak voor rust op gelijke hoogte door Rochendy Constansia. Toch ging Drs. Vijfje met een 2-1 voorsprong de pauze in, omdat Jeroen Schumer wist te scoren.

Het werd in de boeiende derby 2-2 via Handrit Hoxhaj en in de absolute slotfase ging PKC zelfs met de winst aan de haal toen Constansia zijn tweede maakte: 2-3. Het was de eerste nederlaag voor Drs. Vijfje.

PKC heeft 12 punten uit 6 wedstrijden. Drs, Vijfje heeft er 10 uit 5. De Groninger clubs staan daarmee derde en vierde achter Ede en Heracles Almelo.