Heeft u het moeilijk door de sterk gestegen prijzen? OOG is op zoek naar uw verhaal

nieuws

Heeft u moeite om de (energie)rekeningen nog te betalen? Loopt u ergens tegenaan als u de overheid of maatschappelijke organisaties om hulp vraagt? Heeft u een verhuurder die weigert de woning beter te isoleren? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

OOG doet al langere tijd onderzoek naar armoede in Groningen. Daarvoor hebben we nu uw hulp nodig. We willen weten waar Groningers tegenaan lopen in de huidige tijden waarin de prijzen voor bijvoorbeeld gas, elektriciteit en boodschappen stijgen.

Als u uw verhaal kwijt wil, kunt u mailen naar onderzoeksredactieoogtv@gmail.com. Uw mail wordt strikt vertrouwelijk behandeld en nooit zonder uw toestemming gepubliceerd op een manier dat het naar u te herleiden is.