Dinsdag beelden van rellen na SC Heerenveen – FC Groningen in Opsporing Verzocht

nieuws
Foto via Politie.nl

Tijdens de uitzending van het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht toont de politie komende dinsdagavond beelden van de ongeregeldheden, die op 10 april plaatsvonden na de wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Groningen.

Na de wedstrijd ontstonden rond het Abe Lenstra Station meerdere vechtpartijen tussen de twee supportersgroepen. Ook politieagenten moesten het ontgelden bij de supporters: agenten en politiepaarden werden bekogeld met stenen. Daardoor raakten twee agenten en paarden gewond.

Tijdens de uitzending van komende dinsdagavond toont de politie beelden van vijf verdachten, waaronder één verdachte die herkenbaar in beeld te zien zal zijn.

Opsporing Verzocht is dinsdag vanaf 20.30 uur te zien op NPO1.