Tien tips na uitzending ‘Opsporing Verzocht’ over mishandeling in Ocean 41

nieuws

De uitzending van Opsporing Verzocht, afgelopen dinsdag 20 september, over een mishandeling in beachclub Ocean 41 aan de Grote Markt heeft ruim 10 nieuwe tips opgeleverd.

Onder de tips zijn er enkele waar de politie in het onderzoek verder mee kan. In het programma werden nieuwe beveiligingsbeelden en een reconstructie getoond van de bewuste mishandeling op 28 maart van dit jaar. Kort na middernacht botste het 22-jarige slachtoffer in Ocean 41 tegen een andere bezoeker. Daarop volgde een korte woordenwisseling, waarna de andere bezoeker het slachtoffer op zijn kaak sloeg. Deze klap leverde hem een gebroken kaak op.

Een vriend van het slachtoffer probeerde nog verhaal te halen bij de eerste verdachte. Daarop kreeg ook hij flinke klappen van een tweede verdachte. Half augustus bracht de politie al beelden naar buiten van het incident, in de hoop op nieuwe tips over de identiteit van de twee verdachten.