Supportersplein en extra horeca zaterdag bij FC Groningen

nieuws
Foto: fcgroningen.nl

FC Groningen speelt zaterdagavond na bijna een maand weer een thuisduel. Tegenstander is AZ. Voorafgaande aan de wedstrijd valt op het supportersplein van alles te beleven.

Het Supportersplein aan de voorzijde van Euroborg opent twee uur voor de wedstrijd, om 16.45 uur. Er is live muziek, foodtrucks, een biercarrousel en een koffiewagen. Ook kan er FC-merchandise gekocht worden. De FC Groningen Store naast de hoofdingang is zaterdag geopend vanaf 17.15 uur. Vanwege de verwachte stevige wind, is er zaterdag geen kidsplein met springkussens.

Het is niet toegestaan om eten en drinken van het Supportersplein mee naar binnen te nemen in het stadion. Op de tweede ring van de Tonny van Leeuwen Tribune en de Piet Fransen Tribune lopen horecamedewerkers met zogenoemde Major Toms. Supporters kunnen bij hen bier en cola bestellen en laten uitschenken. De FC hoopt hiermee de service voor de supporters op de tweede ring te verbeteren en de druk bij de horeca-units te verlagen. Ook bij ingang 2 en 3 zijn er extra verkooppunten.

Nog een tip: buslijn 28 rijdt a.s. zaterdag niet vanuit het centrum.